2003

2003-09-28
Email verstuurd na het rijden van de rit:

En toen waren er nog 9.
Bij de afslag richting Heyen raakte ik als een na laatste Erik uit het oog  en ben een stukje verder aan de kant blijven wachten samen met mijn voorligger Will. Er kwam een personenauto aan die vertelde mij dat de motor van Erik was afgeslagen en dat hij daarna rechtdoor was gereden waar wij rechts af gingen.Omdat de rest inmiddels door was gereden en we even wilden overleggen wat te doen zijn ook wij doorgereden maar konden jullie niet meer vinden!!!En toen waren er nog 7Wij hebben vervolgens ons eigen motorritje gemaakt en waren net voor het donker weer thuis

Abe
**********

Hoi negertje Abe,
 
Wij hebben onze tijd tot ongeveer 19.45 uur ook volgetoerd.
In Heijen, kwamen wij erachter dat er niemad meer achter ons zat. Met lichtsignalen probeerden wij de anderen te waarschuwen, maar dit hielp niet echt. Frank H., zo eigenwijs als ie is, reed maar door. OP een gegeven moment zijn wij naar voren gereden en om hem te vertellen dat we een paar negertjes kwijt waren. We zijn toen ook omgedraaid en dezelfde weg teruggereden, richting Bergen. Wij zagen geen motors meer rijden, dus de andere negers veronderstelden wij hadden ons gekruist. Toen zijn we richting Bergen, naar de Toeristenweg getoerd. Vervolgens gingen de motoren naar Wellerlooi, Arcen, het pond over naar Lottum. Van daaruit bromden we richting Melderslo, Tienray, Castenray naar het Spurriemokkeriek. Jammer dat we de tocht niet met z'n allen volbracht hebben. Volgende keer beter !
 
Neger Jan en Negerinnetje Helmie
 

2003-08-31
Hier een kort verslagje van de rit van zondag 31 aug.
 
Om 4 uur kwamen we bij elkaar bij d'n Terp. We waren maar met zijn vieren. De rit ging richting de zeven heuvelenweg in Berg en Dal. We hebben ietsie pietsie regen gehad onderweg. Joep is een kapje van de richtingaanwijzer verloren en zijn licht was ook ineens weg!!!!!!!! De koffiestop was bij het pannenkoekenhuis en het apppelgebak was er erg lekker.
Thuis aangekomen stonden er 132,8 km op de klok.
 
 

2003-07-27
Met deze zonnige temperaturen moet je er niet aan denken dat je uren met een dik pak aan op een motor moet zitten.
Velen van ons zullen op de laatste zondag van juli ergens anders op een terrasje zitten, voor de "thuisblijvers" zal de maandelijkse rit weer gewoon vanaf d'n Terp starten.
Op veler verzoek nu weer een exact tijdstip: 17.30 uur.
 
Waar denken we aan?:
 • biker-babe met een motorsjaaltje
 • rijbewijs
 • volle tank
 • geld voor een "tas" koffie/thee
 • volle maag
 • goed humeur

 

 

2003-06-29
Zondag is het alweer de laatste zondag van de maand, tijd om de motor weer van stal te halen dus.
Zoals we inmiddels gewend zijn, is de kans op regen & onweer dan weer aanwezig, maar daar laten we ons niet door afschrikken.
Voor enkele bikers moet dit nog de eerste biker-tocht van dit jaar worden, we verwachten dus ook de nieuwelingen. Diegene die al vaker mee zijn geweest, kunnen inmiddels niet meer zonder dit spectaculaire tochtje.
Wat nemen we ook alweer mee?
 • biker-babe met een motorsjaaltje
 • rijbewijs
 • volle tank
 • geld voor een "tas" koffie/thee
 • volle maag
 • goed humeur
We vertrekken weer vanaf d'n Terp en het verzamelen gebeurd tussen 17.00 en 17.30 uur. (zeg maar 17.15 uur)
Wie heeft er nog een goed idee voor een mooie tocht? We kunnen tot circa 22.00 rijden, want dit is de langste dag van het biker- seizoen 2003!
 

2003-05-25
Het tweede ritje van 2003 staat alweer op het programma.
a.s. Zondag 25 mei is het alweer zover, na een overleg tussen enkele babes, blijkt dat 17.30 uur een erg geschikt tijdstip is.
Dan kan iedereen ook wat gegeten hebben, zodat we alleen voor wat drinken of zo iets hoeven te stoppen.
Als de meeste wensen anders zijn, dan kunnen we dat natuurlijk weer veranderen bij een derde rit in 2003.
(Eerste Rit: Erik en Berna; Overige leden toen: Paul & Wilma, Ralph D., Abe, Loek A., Frank & Lea, Ger & Jela, Jan & Helmie, John & Harrie en Jos & Marjo 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb