2006

2006-11-26
Afgelopen weekend zullen we wel de laatste rit dit jaar als bikers van “mtc Oeldere” gehad hebben. En deze laatste keer konden eigenlijk alleen maar diegene mee die veel achter de computer zitten, de rest heeft namelijk niet de tijd gekregen om het berichtje te lezen. Maar ja, wie had in het begin van de week ook verwacht dat het zulk mooi weer zou worden dit weekend.

Joep, met zijn nieuwe motor, en Jan V. stonden samen met de schrijvers van het berichtje zondag in ieder geval wel om 12.30 uur op het dorpsplein. Aangezien Jan, Truus weer mee genomen had zou hij deze keer ook weer voorop rijden. We vertrokken wat later dan gepland, want eerst moest Joep zijn nieuwe motor nog volop gekeurd worden, richting Duitsland. Truus had een hele mooie route gemaakt, al bleek later dat zij Jan niet veel informatie gaf het kwam er eigenlijk op neer dat hij het zelf maar uit moest zoeken. En ook dat kun je wel aan Jan over laten. Hij wist zelfs ook een hele mooie tent te vinden voor een lekker kopje koffie en een lekker stukje appelgebak, maar dat mocht dan ook wel voor die prijs € 11.50 p.p.

Ook de tweede helft van de rit was weer echt genieten, al hebben we ook wel eens gedacht scheen die zon nu maar niet zo fel als we het gas weer eens los moesten laten omdat je helemaal verblind werd. Maar we kunnen toch wel zeggen dat het heerlijk was zo’n laatste ritje eind november. Nu is het afwachten wanneer we de motor weer gezamenlijk kunnen pakken. Het zal dan toch gauw weer eind maart zijn. Dus tot ziens!!!!


2006-10-22
Rit2006-09-28
SJMO rit met 18 motoren.

 


2006-09-24
Vandaag 24 september vertrokken met de bijna complete groep (15 motors!) die ons via wat binnendoortjes naar de eerste koffie/thee en fris voerde in Meijel.

Hierna gingen we verder met 14 motors (Piet ging met de gast Hans naar huis). Jan J. stuurde ons nu naar Belgie, over leuke kleine weggetjes naar de volgende rustplaats in Ophoven waar we wel heeeeeeel erg lang op onze broodjes moesten wachten.

Waarna we dus in het donker naar huis moesten. Truus die bij Jan op de motor zat vertelde ons dat we 20 voor negen thuis zouden zijn. En dit klopte dus….

 

 

2006-06-25 Motorrit mTc Oeldere,

geen rit beschrijving, maar gelukkig hebben we de foto's nog:

2006-04-23
Motorzegening


2006-02-28
Optocht Prins Piet met carnaval